Explore the lighting for the house that follows the sun

by AMBIENCE on April 15, 2021

Pivot House, is a project close to our hearts and features a suite of custom-made and carefully considered luminaires from ambience HQ that focused on ideas throughout the space. The wonderful architecture/design from Architects EAT pivots around the central courtyard and the lighting design from yours truly was of course integral to this project too.

The project was described on Design Files: “The result is a home with an overall ‘lightness’, enabling the architecture to ‘almost disappear’ amongst its lush surroundings.” You can read more about it here: The Melbourne home that follows the sun

PIVOT HOUSE: Architecture: Architects EAT Lighting design: ambience Build: Block Construction Photography: Chris Murray